Kuinrebos

Eergisteren ben ik op pad geweest. In Luttelgeest staat elke donderdag een viswagen met twee uiterst charmante heren die heerlijke vis verkopen met een lach en een gesprek. En de prijs valt reuze mee.

Ik nam dit keer de hond mee en ik had even gekeken in welk deel van het Kuinrebos honden los mochten lopen. Dus ik daarheen.

Ik was daar al een keer eerder geweest.

Dit keer nam ik een ander pad. Het pad ging omhoog en mijn hart maakte een bokkensprong toen ik zag wat ik zag. Uitgestrekte velden, mooie belijning in de natuur.

Op een bankje zaten twee mensen een broodje te eten. Een soort picknick. Ik zag ze echt genieten. Het was ook adembenemend.

Het uitzicht vanaf het bankje

Vandaag ga ik hier samen met mijn vriendin wandelen en praten over de zinnigheid van het leven. Zo’n herkenning van elkaar en in elkaar. Dit keer zonder hond omdat ik graag in het uitzicht wil wandelen, over dat bruggetje. Mijn hond is een jachthond en die zal mij geen rust geven in dat gebied. Teveel watervogels.

Geniet van deze eerste ‘lente’dag! ☀️

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. In zo’n omgeving kan ik ook dromen over de zinnigheid van het leven!

  Geliked door 1 persoon

  1. VanNoorden68 schreef:

   De gesprekken waren divers, over ook dingen die ik alleen met deze vriendin deelt….onderwerpen die taboe zijn voor andere vrouwen. Ach ja, we hebben zo enorm gelachen! Tot we verdwaald waren. We liepen gewoon zonder route en we vonden de duistere paadjes interessanter. Dan krijg je dat.

   Like

 2. Het eerste wat me opvalt is die mooie poort.
  Maar het uitzicht van dat bankje staat me nog het meest aan. Nu daar nog eens zien te komen. 😉
  Maak er een mooi weekend van.

  Geliked door 1 persoon

 3. mijnnikonenik schreef:

  Fantastische omgeving!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s