Optimaal genieten

En zo liepen vandaag mijn vriendin K. en ik door het Kuinrebos. Wat een prachtig weer! Wat boften we. Uit de wind, voelden we de warme zon, de lente.

Wat een verschil met vorige week, een verschil van zeker 30 graden. Idioot als je er aan denkt. Op het water zie ik nog resten van de winter terug terwijl de lentezon zo haar best doet.

We hadden zo’n ongelooflijke schik. Haar echtgenoot had immers een foto van Gandalf en Saruman gestuurd. Blijkbaar leken wij daar met onze grijze koppies op. Niet dat we oud zijn hoor, zij is bijna 40 jaar en ik ben 52 jaar.

Gandalf en Saruman

We volgden eigenlijk onze neus. Geen uitgestippelde route, we volgden geen pijltjes, op kruispunten keken we welk paadje er het leukst uitzag.

Het was heerlijk, uit de wind. Op een enkel stukje water zag ik dus nog de resten van vorig weekend liggen. Koning Winter was bijna verjaagd. En dat medio februari, ik hoop echt dat we klaar zijn met de winter.

En zo liepen we dieper en dieper het bos in. In de verte hoorden we dat er gejaagd werd, verder zagen we amper iemand. Af en toe eens een fietser.

Of het nou lag aan ons humeur of aan de donkerte van sommige stukken bos, we werden hartstikke melig. We kregen de slappe lach als we ons voordeden als Gandalf en Saruman.

En zo kwamen we in een stuk bos met van die afgebroken takken die dienst konden doen als staf. Zie je het voor je? Twee van die giebelende meiden, met lachsalvo’s en onze fantasie.

Ik als Saruman (de magere 🙈)

En zo stond even later ook mijn vriendin met haar staf bij de wortels van een omgevallen boom met de woorden ‘you shall not pass!’ Hoe komisch kan je zo’n wandeltocht maken?! Ik houd hier zo van! Ik ben gewoon weer even een groot kind met spontane acties.

Gandalf

Nou voelen wij elkaar zeer goed aan en is niks gek. Alles mag gezegd worden en we zijn als soulsisters die het beste in elkaar naar boven halen met de nodige reflecties naar elkaar.

Op een gegeven moment werden we weer wat serieuzer want we hadden de tijd totaal niet in de gaten gehouden en we waren verdwaald. We doorkruisten eindeloze fietspaden om toch dan uiteindelijk weer de berg te beklimmen van donderdag en op die manier de auto weer aan te treffen waar ik hem had neergezet.

Een prachtige wandeling met humorvolle gesprekken en enorme lachsalvo’s! ❤️

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mijnnikonenik schreef:

  Prachtige natuur hebben jullie!

  Geliked door 1 persoon

  1. VanNoorden68 schreef:

   Daar moet ik ook even 30min voor in de auto zitten… het is in de Noordoostpolder.

   Geliked door 1 persoon

 2. natuurfreak3 schreef:

  Geluk dat je zo’n soulmaatje hebt

  Geliked door 1 persoon

  1. VanNoorden68 schreef:

   Erg dankbaar voor, we halen het beste in elkaar naar boven, adviseren, plezier hebben, er voor elkaar zijn in bad days

   Like

 3. Behalve mooi was het ditmaal ook gezellig in het bos dus.
  Bij het zien van de eerste foto had ik even het idee dat jullie Catweazle en zijn maat tegen het lijf waren gelopen. 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. VanNoorden68 schreef:

   Hahahaa, prachtig! Ik heb met haar eigenlijk altijd lachbuien. We zijn allebei een beetje gek en dat maakt dat we altijd lol hebben.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s